Зберігання нарізаних продуктів ✔️ ФОРУМ
Обробка металів

Обробка металів



ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 27.11.2025 - 16:48:57
Сторінки:  1  

Зберігання нарізаних продуктів

АвторПовідомлення

JIAlberto

Дослідник нових горизонтів




Статистика:
Повідомлень: 8
Реєстрація: 21.02.2009

Підскажіть будь ласка, як правильно зберігати нарізані продукти в закладі громадського харчування? Які температурні режими потрібно дотримуватись для м'яса та сирів?

------------------------
Повідомлення # 1 08.11.25 - 15:06:49
RE: Зберігання нарізаних продуктів

Lee77

Дослідник нових горизонтів




Статистика:
Повідомлень: 323
Реєстрація: 07.11.2009

Для м'ясних виробів температура повинна бути від 0 до +4 градусів, для сирів трохи вище - до +6 градусів. Обов'язково використовуйте окремі контейнери з кришками або харчову плівку. Нарізані продукти зберігаються значно менше часу ніж цілі, тому краще нарізати невеликими порціями по мірі необхідності.

------------------------
Повідомлення # 2 08.11.25 - 16:04:20
RE: Зберігання нарізаних продуктів

AlexH

Дослідник нових горизонтів




Статистика:
Повідомлень: 8
Реєстрація: 08.09.2009


Цитата:
Для м'ясних виробів температура повинна бути від 0 до +4 градусів, для сирів трохи вище - до +6 градусів. Обов'язково використовуйте окремі контейнери з кришками або харчову плівку. Нарізані продукти зберігаються значно менше часу ніж цілі, тому краще нарізати невеликими порціями по мірі необхідності.
Саме так! Ми у себе в кафе використовуємо професійний слайсер для нарізки, це дуже пришвидшує роботу і нарізка виходить акуратною. Продукти після слайсера відразу пакуємо у вакуумні пакети або контейнери. М'ясо взагалі краще нарізати безпосередньо перед подачею, якщо є можливість. Ось тут https://torgexpress.in.ua/elektromehanichne-obladnannya/slayseri можна подивитись різні моделі слайсерів, якщо вирішите придбати. У нас стоїть напівавтоматичний вже третій рік, жодних проблем.

------------------------
Повідомлення # 3 08.11.25 - 16:38:29
RE: Зберігання нарізаних продуктів
Щенок кокер-спаниеля. 4 месяца. Девочка, привитая : Попередня тема
Сторінки:  1  

Повідомлення
Ім'я
Повідомлення

Натисніть на точку біля імені для звернення до користувача

           
   
Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися


Учасники

Created with: phpBB 5.18